Epic adventures: cursed onboard
Epic adventures: cursed onboard

Epic adventures: cursed onboard

Vanaf:12,42

Ontdek wat er met de bemanning van de Jangada is gebeurd in ""Epic Adventures: Cursed Onboard"", een avontuurlijk zoek en vind spel! In de jaren zeventig vertrok het schip de Jangada, maar het kwam nooit op zijn bestemming aan. Het schip verdween spoorloos en ook de bemanning is nooit meer gezien.


EAN
8715181990867
Merk
Denda
Model
EPIC ADVENTURES: CURSED ONBOARD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ontdek wat er met de bemanning van de Jangada is gebeurd in ""Epic Adventures: Cursed Onboard"", een avontuurlijk zoek en vind spel!

In de jaren zeventig vertrok het schip de Jangada, maar het kwam nooit op zijn bestemming aan. Het schip verdween spoorloos en ook de bemanning is nooit meer gezien. Maar nu is het eindelijk gevonden! Het imposante schip is gestrand in de jungle van de Amazon. Maar wat is er gebeurd?Wat de bemanning van de Jangada is overkomen is nog altijd een raadsel, en iedereen die het mysterie heeft onderzocht is verdwenen. Jij laat je niet bang maken en bent vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Met behulp van de geest van de kleine Anna onderzoek je het schip en de omgevin. Verbreek de vloek van de Jangada en geef de gekwelde ziel van Anna rust. Ontdek jij het geheim van het schip? Geef je over aan een mysterieus verhaal in dit adembenemende zoek en vind avontuur!

Meer over het spel:

Ontrafel een angstaanjagend mysterie in dit prachtige spelAdembenemende graphics en 25 onheilspellende locaties

10 unieke minigames8 uitgebreide hoofdstukkenNederlandstalig spelSYSTEEMEISEN

Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 / Windows 8

Processor: 1.6 GHzGeheugen: 512 MB RAMDirectX: Versie 9.0

"

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.