Entwined: strings of deception
Entwined: strings of deception

Entwined: strings of deception

Vanaf:18,27

Los een ingewikkeld moordmysterie op en ontdek een duister plan in ""Entwined: Strings of Deception""! 16 februari 1970: Het lichaam van de beroemde en rijke uitvinder Christopher Edward wordt onderaan de trap gevonden. Is hij gevallen of geduwd? De precieze doodsoorzaak kan niet worden vastgesteld


EAN
8715181990843
Merk
Denda
Model
ENTWINED: STRINGS OF DECEPTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Los een ingewikkeld moordmysterie op en ontdek een duister plan in ""Entwined: Strings of Deception""!

16 februari 1970: Het lichaam van de beroemde en rijke uitvinder Christopher Edward wordt onderaan de trap gevonden. Is hij gevallen of geduwd? De precieze doodsoorzaak kan niet worden vastgesteld maar één ding is al snel zeker: de uitvinder is in zijn eigen huis vermoord!Kruip in de huid van rechercheur Karla Robbins en ondervraag de weduwe, de butler, het dienstmeisje en de arts van Christopher Edward. Doorzoek het landhuis en verzamel zoveel mogelijk bewijs. Stel een uitgebreid dossier samen en zorg dat je geen aanwijzing over het hoofd ziet. Wie heeft deze akelige moord gepleegd? Welke persoon is tot zoiets gruwelijks in staat en waarom? Vind de moordenaar en ontdek het motief van de dader in ""Entwined: Strings of Deception""!

Meer over het spel:

Doorzoek het landhuis van de familie Edward en ondervraag verdachtenGeniet van vele zoek & vind locaties en mini-gamesWie heeft de moord gepleegd en wat is het motief van de dader?

Ontrafel een duister planVolledig NederlandstaligSYSTEEMEISEN

Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8

Processor: 1.6 GHzGeheugen: 512 MB RAMDirectX: Versie 9.0

"

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.