Enlightenus
Enlightenus

Enlightenus

Vanaf:9,92

Een teruggetrokken auteur heeft gevraagd om je hulp! Reis naar de mysterieuze wereld van Enlightenus en train je speurneus door Edgar Lee's verdwenen romans op te sporen! Verken een unieke wereld vol mysterieuze puzzels, uitdagingen en verhalen in Enlightenus!In Enlightenus is het de bedoeling om ee


EAN
8716051043652
Merk
Big fish
Model
ENLIGHTENUS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een teruggetrokken auteur heeft gevraagd om je hulp! Reis naar de mysterieuze wereld van Enlightenus en train je speurneus door Edgar Lee's verdwenen romans op te sporen! Verken een unieke wereld vol mysterieuze puzzels, uitdagingen en verhalen in Enlightenus!

In Enlightenus is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Enlightenus bevat naast spannende zoek & vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Kun jij het geheim van een verborgen wereld oplossen? Ontdek het met Enlightenus!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.