Empire earth iii  (dvd-rom)
Empire earth iii  (dvd-rom)

Empire earth iii (dvd-rom)

Vanaf:21,95

Empire Earth III is de nieuwe saga van het beroemde realistische strategiespel dat je meeneemt van het begin van de mensheid tot aan het mogelijke einde. Heb jij het in je om de historie van de mensheid voorgoed te veranderen?In Empire Earth III doorloop je een uitgebreide campagne waarin meerdere t


EAN
5050740023482
Merk
Mastertronic
Model
EMPIRE EARTH III (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Empire Earth III is de nieuwe saga van het beroemde realistische strategiespel dat je meeneemt van het begin van de mensheid tot aan het mogelijke einde. Heb jij het in je om de historie van de mensheid voorgoed te veranderen?

In Empire Earth III doorloop je een uitgebreide campagne waarin meerdere tijdperken voorbijkomen. Je reist van de Prehistorie, naar het Stenen-, Koperen- en Bronzen Tijdperk, de Middeleeuwen, Renaissance, de Industriële revolutie tot aan het heden en zelfs de toekomst in!

Beleef de oorlogen van verschillende landen met Empire Earth III! Stap in huid van de Grieken en vecht mee in de Trojaanse Oorlog en de campagnes van Alexander de Grote. Of ga als Engelsman de veldslagen tussen Frankrijk en Engeland aan. Verder kun je ook nog de historische strijd van de Duitsers en Russen naspelen!

Oorlog zal nooit meer hetzelfde zijn na het spelen van Empire Earth III!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.