Eindeloos kakuro
Eindeloos kakuro

Eindeloos kakuro

Vanaf:14,99

Kakuro is misschien niet zo bekend als Sudoku, maar het heeft weldegelijk zijn charme. Je kunt het spel een beetje zien als een kruiswoordpuzzel, maar dan met cijfers. Een kruiscijferpuzzel dus. Er staan een aantal cijfers op een veld, en jij moet kijken welk cijfer waar past zodat de logica klopt.


EAN
9789054676898
Merk
Mindscape
Model
EINDELOOS KAKURO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kakuro is misschien niet zo bekend als Sudoku, maar het heeft weldegelijk zijn charme. Je kunt het spel een beetje zien als een kruiswoordpuzzel, maar dan met cijfers. Een kruiscijferpuzzel dus. Er staan een aantal cijfers op een veld, en jij moet kijken welk cijfer waar past zodat de logica klopt. Je moet cijfers van één tot en met negen gebruiken, en een cijfer mag niet vaker dan één keer in een som voorkomen.

Eindeloos Kakuro op de PC kent twee soorten spelvelden. Ééntje van zeven bij zeven vakjes, en ééntje van zestien bij zestien vakjes. Daarnaast is er de mogelijkheid om je puzzels uit te printen met de oplossing. Het is eveneens mogelijk om je puzzels via e-mail door te sturen naar vrienden, inclusief hints en tips. Verder kent Eindeloos Kakuro vijf moeilijkheidsgraden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.