Echoes of sorrow
Echoes of sorrow

Echoes of sorrow

Vanaf:14,76

Echoes Of Sorrow is een spannend zoek&vind-spel vol mysterie en fantasie-elementen. Breng duistere geheimen aan het licht die een jonge vrouw al sinds haar jeugd achtervolgen. Ben jij klaar voor de tragedie van Echoes Of Sorrow?Volg Roos in Echoes Of Sorrow in een onwaarschijnlijke droomwereld die h


EAN
8715181995596
Merk
Denda
Model
ECHOES OF SORROW

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Echoes Of Sorrow is een spannend zoek&vind-spel vol mysterie en fantasie-elementen. Breng duistere geheimen aan het licht die een jonge vrouw al sinds haar jeugd achtervolgen. Ben jij klaar voor de tragedie van Echoes Of Sorrow?

Volg Roos in Echoes Of Sorrow in een onwaarschijnlijke droomwereld die haar de gelegenheid geeft om de vier tragedies te ontdekken die haar ziel belasten. Terwijl ze vecht tegen de duisternis die van haar probeert te winnen, moet ze de puzzelstukjes van de waarheid bij elkaar zien te vinden om haar toekomst veilig te stellen. Al snel realiseert ze zich dat ze wakker moet worden Of zal sterven.

Echoes Of Sorrow neemt je mee van de problemen van Rose in het verleden tot de situaties die haar hoop geven voor de toekomst. Echoes Of Sorrow is een prachtige game die je nooit zal vergeten!

Echoes Of Sorrow bevat schitterende handgetekende graphics en vijf uitgebreide hoOfdstukken. Bezoek meer dan 75 locaties in 15 uitdagende levels. Echoes Of Sorrow is volledig Nederlandstalig zodat iedereen er meteen mee aan de gang kan gaan!

Breng duistere geheimen aan het licht die een jonge vrouw al sinds haar jeugd achtervolgen in Echoes Of Sorrow!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.