Earthrise
Earthrise

Earthrise

Vanaf:12,99

Earthrise is een grootschalige online game (MMORPG) die zich in een duistere toekomst afspeelt. De aarde ligt in puin en de grote bedrijven strijden tegen rebellen om leiderschap en het voortbestaan van onze planeet. Aan welke kant vecht jij? In Earthrise is de derde wereldoorlog voorbij en ligt de


EAN
8718144470727
Merk
Iceberg interactive
Model
EARTHRISE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Earthrise is een grootschalige online game (MMORPG) die zich in een duistere toekomst afspeelt. De aarde ligt in puin en de grote bedrijven strijden tegen rebellen om leiderschap en het voortbestaan van onze planeet. Aan welke kant vecht jij?

In Earthrise is de derde wereldoorlog voorbij en ligt de aarde in puin. Ergens in een uithoek van de wereld staat een nieuwe maatschappij op. Deze wordt bevolkt door replica's van de gesneuvelde mensen in de oorlog. Een overheid, eigenlijk een bedrijf, heeft op deze manier controle over de maatschappij en zorgt er voor dat alles heel utopisch is.

De controle die het bedrijf uitoefend over de replica's zorgt echter voor weerstand. De rivaliserende facties claimen dat de overheid zich schuldig maakt aan de schending van de mensenrechten. Jij zal een zijde moeten kiezen, of je gaat voor het totalitaire bewind of je wordt een rebel!

Earthrise bevat een economisch stelsel voor ruilhandel op de zwarte markt of via de kanalen van de zakenwereld. Wapens zullen moeten kletteren en gebieden zijn er om ingenomen te worden. Je hebt de vrijheid om de wereld te zien als utopie of als distopie!

Speel als soldaat, rebel of engineer in Earthrise. De grootschalige online game bevat een unieke levelsysteem gebaseerd op jouw unieke vaardigheden en een diepgaand ruilsysteem onder spelers. Daarnaast biedt Earthrise spannende speler tegen speler gevechten!

Genoeg van elfjes en orks? Probeer een futuristische MMORPG met Earthrise voor de pc! Om Earthrise te spelen, dient een maandelijks abonnement te worden afgesloten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.