Dungeons (goty edition)  (dvd-rom)
Dungeons (goty edition)  (dvd-rom)

Dungeons (goty edition) (dvd-rom)

Vanaf:10,99

Dungeons - Game of the Year Edition kan enkel beschreven worden als een liefdevol eerbetoon aan de veelgeprezen pc-klassieker Dungeon Keeper van Peter Molyneux uit 1997. In dit strategiespel dat wordt gespeeld vanuit een isometrisch perspectief ben je een Dungeon Lord die een kwaadaardige kerker moe


EAN
4260089414372
Merk
Kalypso
Model
DUNGEONS (GOTY EDITION) (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dungeons - Game of the Year Edition kan enkel beschreven worden als een liefdevol eerbetoon aan de veelgeprezen pc-klassieker Dungeon Keeper van Peter Molyneux uit 1997. In dit strategiespel dat wordt gespeeld vanuit een isometrisch perspectief ben je een Dungeon Lord die een kwaadaardige kerker moet zien te bouwen!

Het leven van een Dungeon Lord is bijzonder duivels. Met behulp van tunnels, martelkamers en boosaardige onderdanen is het de bedoeling om zoveel mogelijk helden naar binnen te lokken en ze vervolgens om te brengen. Met behulp van deze zielen kun je het kwaadaardige hol verder uitbreiden en nog meer helden lokken die dom genoeg zijn om hun moed te bewijzen in Dungeons - Game of the Year Edition!

Je kunt in Dungeons - Game of the Year Edition ook zelf aan de slag als de boosaardige Dungeon Lord. Wandel je kerker in en verzamel de zielen van dode helden die je zelf afslacht. In Dungeons hoef je niet enkel vanaf de zijlijn te kijken, maar kan je zelf volop het gevecht aangaan!

Word een kwaadaardige Dungeon Lord en versla helden in Dungeons - Game of the Year Edition!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.