Dungeon lords mmxii
Dungeon lords mmxii

Dungeon lords mmxii

Vanaf:5,00

Dungeon Lords MMXII is een driedimensionaal third person action rollenspel. In het spel speel je met een eigen personage dat je zelf moet ontwikkelen met nieuwe krachten en kleding door opdrachten uit te voeren. De spelwereld zit vol donkere bossen, kastelen en mysterieuze monsters, demonen en toven


EAN
9006113001515
Merk
Nordic games
Model
DUNGEON LORDS MMXII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dungeon Lords MMXII is een driedimensionaal third person action rollenspel. In het spel speel je met een eigen personage dat je zelf moet ontwikkelen met nieuwe krachten en kleding door opdrachten uit te voeren. De spelwereld zit vol donkere bossen, kastelen en mysterieuze monsters, demonen en tovenaars!

Dungeon Lords MMXII kan in je eentje of met meerdere spelers gespeeld worden. Deze versie van Dungeon Lords is een verbeterde versie van het origineel, dat inmiddels een paar jaar oud is.

De grote tovenaar Galdryn, die woont in The Meadows, is gedood door verraad binnen de Cirkel der Magiërs. Nu staat zijn goede vriend Lord Davenmor er alleen voor. Hij moet het rijk beschermen tegen duistere krachten en de honger naar bloed van Lord Barrowgrim. Davenmore beloofde zijn dochter aan Barrowgrim, maar wanneer de dochter vlucht... besluit Barrowgrim aan te vallen. En zo begint Dungeon Lords MMXII als een verhaal vol liefde, haat, verraad, wraak, eergevoel en kwaad!

Maximaal acht spelers kunnen tegelijk dit spel spelen. Het verhaal moet jou zeker vijftig tot wel zeventig uur bezig houden. Natuurlijk kan je steeds weer andere typen personages maken, waardoor de game ook volledig anders is om te spelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.