Dual pack: be rich + be richer
Dual pack: be rich + be richer

Dual pack: be rich + be richer

Vanaf:10,99

Deze bundel bestaat uit Be Rich en Be Richer.Be RichEr wacht een nationaal imperium op je. Neem de leiding op je van de Be Rich Inc. waar je de hoogste baas bent van de coolste onroerend goed onderneming van het land. Bouw woningen voor nog niet ontwikkelde zones, bied de huurders winkel- en onderho


EAN
8716051052555
Merk
Big fish
Model
DUAL PACK: BE RICH + BE RICHER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze bundel bestaat uit Be Rich en Be Richer.

Be Rich


Er wacht een nationaal imperium op je. Neem de leiding op je van de Be Rich Inc. waar je de hoogste baas bent van de coolste onroerend goed onderneming van het land. Bouw woningen voor nog niet ontwikkelde zones, bied de huurders winkel- en onderhoudsdiensten aan, decoreer parkwegen, bouw stadions, alles is mogelijk. Als het kapitaal bij elkaar kunt krijgen, kun je de buurt van je dromen werkelijkheid laten worden. Grijp nu je kansen, voordat je winstmarge verdampt!

Kenmerken:  • Manage de bedrijfsmiddelen van het bedrijf.

  • Snelle en intuïtieve spelwijze.

  • Verover een plek als grootste onroerend goed magnaat

Be Richer


Investeer en bouw nog meer! Verdien goudgeld in de makelaardij! In Be Richer maak je van een beginnend, klein kantoor een groot bedrijf door het aankopen van grond en huizen, en het laten bouwen van geweldige appartementen, stadswoningen en villa's. Zorg ervoor dat er voor alle bewoners genoeg voorzieningen zijn, leg parken en andere attracties aan en houd zo iedereen tevreden. Reis van stad naar stad om je kwaliteiten te laten zien. Zorg ervoor dat je op tijd aan je opdrachten voldoet voor een geweldig eindresultaat!

Kenmerken:  • Fantastische gameplay.

  • Gevarieerde en unieke verbeteringen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.