Dreamfall: the longest journey
Dreamfall: the longest journey

Dreamfall: the longest journey

Vanaf:22,99

Dreamfall: The Longest Journey is een episch avontuur waarin Zoë Castillo zich beweegt binnen een wereld vol intrige, verraad, en politieke problemen. Zoë heeft visioenen die ze wil en moet begrijpen. Wat staat de wereld te wachten?Anno 2219 is het geopolitieke evenwicht van onze wereld, Stark, gr


EAN
9789045637341
Merk
Easy computing
Model
DREAMFALL: THE LONGEST JOURNEY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dreamfall: The Longest Journey is een episch avontuur waarin Zoë Castillo zich beweegt binnen een wereld vol intrige, verraad, en politieke problemen. Zoë heeft visioenen die ze wil en moet begrijpen. Wat staat de wereld te wachten?

Anno 2219 is het geopolitieke evenwicht van onze wereld, Stark, grondig in de war gestuurd. Geconfronteerd met een Afrika dat economisch en cultureel eindelijk ten volle is ontwikkeld, hebben de verzwakte westerse mogendheden zich volledig in zichzelf teruggetrokken. De technologische vernieuwingen, die doorgaans een combinatie zijn van moderne kloontechnieken en nieuwe informaticatoepassingen, bepalen het levensritme in dit hoogtechnologische universum. Houdt de realiteit echter op bij datgene wat zichtbaar is Zoë Castillo, de heldin van Dreamfall, heeft allerlei vreemde visioenen over een bovennatuurlijke wereld waarin magie en vergeten beschavingen de hoofdrol spelen. Droom of realiteit Moet Zoë de politie geloven wanneer deze een verband legt tussen de mysterieuze verdwijning van haar ex-vriend en de moord op een onbekende vrouw.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.