Dream pinball 3d
Dream pinball 3d

Dream pinball 3d

Vanaf:8,00

De ouderwetse flipperkast wordt weer eens van stal gehaald in Dream Pinball 3D. Zoals de naam van deze game al doet vermoeden, is het spel volledig driedimensionaal. Het doel van deze flipperkast is gelijk aan jouw verwachtingen; je moet de hoogste score zien te halen door zoveel mogelijk punten bin


EAN
4250230210243
Merk
Southpeak games
Model
DREAM PINBALL 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De ouderwetse flipperkast wordt weer eens van stal gehaald in Dream Pinball 3D. Zoals de naam van deze game al doet vermoeden, is het spel volledig driedimensionaal. Het doel van deze flipperkast is gelijk aan jouw verwachtingen; je moet de hoogste score zien te halen door zoveel mogelijk punten binnen te slepen en de bal in het spel te houden.

Dream Pinball 3D bevat zes verschillende flipperkasten om zo je plezier in deze game iets te vergroten. Elke flipperkast zal wel anders spelen, want een balletje in een flipperkast rolt anders wanneer de ondergrond van hout is in plaats van ijzer. Dit spel is met meerdere spelers te spelen, en hiervoor moet je steeds weer de beurt doorgeven aan een tegenstander. Diegene die uiteindelijk de hoogste score heeft weten te halen wint. Ben jij de beste flipperkast speler in je vriendengroep? Bewijs het maar!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.