Dream day honeymoon
Dream day honeymoon

Dream day honeymoon

Vanaf:14,99

'Dream Day Honeymoon' is de tweede in een serie romantische zoekgames. De sterren van het verhaal, Robert en Jenny, zijn op huwelijksreis en zijn zoekende naar de perfecte souvenir. Ze reizen langs mooie locaties, maar vinden? Ho maar! Daarom moet jij dus helpen! In 'Dream Day Honeymoon' is het de


EAN
8716051027775
Merk
Media sales & licensing
Model
DREAM DAY HONEYMOON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Dream Day Honeymoon' is de tweede in een serie romantische zoekgames. De sterren van het verhaal, Robert en Jenny, zijn op huwelijksreis en zijn zoekende naar de perfecte souvenir. Ze reizen langs mooie locaties, maar vinden? Ho maar! Daarom moet jij dus helpen!

In 'Dream Day Honeymoon' is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

In 'Dream Day Honeymoon' krijg je 30 levels vol met objecten die je moet vinden, waarbij het unieke souvenir natuurlijk je uiteindelijke doel is. Naast het zoeken, kan je in 'Dream Day Honeymoon' nog enkele mini-games spelen.

Help Robert en Jenny zoeken naar de ultieme souvenir tijdens hun huwelijksreis in een mooi, tropisch gebied!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.