Dragon age origins: awakening
Dragon age origins: awakening

Dragon age origins: awakening

Vanaf:14,22

De makers van de beste RPG van 2009, Dragon Age: Origin, presenteren het eerste officiële uitbreidingspakket.De Grey Wardens - een legendarische orde van wachters die gezworen hebben het land te verenigen en te verdedigen - vechten al eeuwenlang tegen de Darkspawn. Volgens de legende zou de dood va


EAN
5030946087600
Merk
Electronic arts
Model
DRAGON AGE ORIGINS: AWAKENING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De makers van de beste RPG van 2009, Dragon Age: Origin, presenteren het eerste officiële uitbreidingspakket.
De Grey Wardens - een legendarische orde van wachters die gezworen hebben het land te verenigen en te verdedigen - vechten al eeuwenlang tegen de Darkspawn. Volgens de legende zou de dood van de Archdemon het einde van de strijd betekenen en zouden er eeuwen van vrede aanbreken, maar de Darkspawn blijft toch verschijnen.
Jij bent commandant van de Grey Warden en het is jouw taak de orde van de Grey Wardens te herstellen en te achterhalen hoe de Darkspawn erin is geslaagd achter te blijven.
Je mag zelf bepalen hoe je de orde herstelt, hoe je het conflict met de ''The Architect'' oplost, en hoe je de strijd met de Darkspawn aangaat. Deze en andere complexe beslissingen bepalen hoe je toekomst eruitziet en hoe je reis naar het nieuwe land Amaranthine verloopt.

Wereld nog verder uitgebreid: De enorme gamewereld van BioWare is uitgebreid met het nieuwe gebied Amaranthine.
- Ontdek de geheimen en het echte doel van de Darkspawn.
- Herstel de orde van de Grey Wardens en zet een hoofdkwartier op bij Vigil's Keep.

Nieuwe, complexe en morele keuzes: Ervaar een episch verhaal dat zich volledig en voortdurend aanpast aan jouw speelstijl.
- Jouw beslissingen en oplossingen voor complexe situaties vormen jouw verhaal en bepalen jouw game-ervaring.

Nieuwe manieren om je held aan te passen: Gebruik extra toverspreuken, vaardigheden en specialisaties en pas je held en zijn metgezellen aan met extra items.
- Importeer je personage uit Dragon Age: Origins of start een nieuw avontuur als een Grey Warden uit het buurland Orlais.
- Ontmoet vijf nieuwe personages die zich kunnen aansluiten bij je groep en ontmoet een oude bekende uit Dragon Age: Origins.

Nog meer bloedstollende en allesverpulverende gevechten: Neem het op tegen nieuwe angstaanjagende wezens.
- Test je vaardigheden tegen een intelligenter Darkspawn-ras en andere gevaarlijke wezens, zoals de Inferno Golem en Spectral Dragon!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.