Dragon age origins: awakening
Dragon age origins: awakening

Dragon age origins: awakening

Vanaf:12,00

Het succesvolle rollenspel 'Dragon Age: Origins' kon al tegen betaling worden uitgebreid met downloadbare queestes, maar met 'Dragon Age: Origins - Awakening' heeft de rpg haar eerste volledige uitbreiding te pakken.'Dragon Age: Origins - Awakening' is de eerste grote uitbreiding voor het rollenspel


EAN
5030946087600
Merk
Electronic arts
Model
DRAGON AGE ORIGINS: AWAKENING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het succesvolle rollenspel 'Dragon Age: Origins' kon al tegen betaling worden uitgebreid met downloadbare queestes, maar met 'Dragon Age: Origins - Awakening' heeft de rpg haar eerste volledige uitbreiding te pakken.

'Dragon Age: Origins - Awakening' is de eerste grote uitbreiding voor het rollenspel 'Dragon Age: Origins' van de populaire ontwikkelaar BioWare. Spelers krijgen een compleet nieuw gebied om te ontdekken in de vorm van Amaranthine. Hier zal je de geheimen van duistere wezens ontdekken, de darkspawn. Dit biedt ruimte voor nieuwe vijanden waaronder de Inferno Golem, en de Spectral Dragon.

In 'Dragon Age: Origins - Awakening' ga je natuurlijk weer met je eigen groepje helden op pad. Het is aan jou om de krachten van elk personage optimaal in te zetten. Bovendien biedt deze uitbreiding de mogelijkheid om de eigenschappen van je bestaande personages aan te passen. Met vijf nieuwe personages die jou, gedurende je avontuur, bij kunnen staan, ben je helemaal klaar voor een nieuw avontuur!

Verken het nieuwe land Amaranthine in 'Dragon Age: Origins - Awakening'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.