Dragon age 2
Dragon age 2

Dragon age 2

Vanaf:39,10

Dragon Age 2 het vervolg op het rollenspel Dragon Age: Origins uit 2009. Waar het eerste spel draaide om het verhaal van diverse personages, draait Dragon Age 2 om Hawke; een arme vluchteling die langzaam uitgroeit tot een van de grootste helden van de wereld.Hawke heeft de aanval van de Blight over


EAN
5030946092567
Merk
Electronic arts
Model
DRAGON AGE 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dragon Age 2 het vervolg op het rollenspel Dragon Age: Origins uit 2009. Waar het eerste spel draaide om het verhaal van diverse personages, draait Dragon Age 2 om Hawke; een arme vluchteling die langzaam uitgroeit tot een van de grootste helden van de wereld.

Hawke heeft de aanval van de Blight overleefd. Bovendien is hij de kampioen van Kirkwall. Logisch dat er over Hawke verschillende mythes worden verteld. Dragon Age 2 vertelt een avontuur dat tien jaar duurt. Je krijgt een plot voorgeschoteld waarin morele keuzes moeten worden gemaakt. Je kunt dodelijke medestanders rekruteren, beroemd worden en een fortuin verzamelen. Het tegenovergestelde van deze keuzes is ook mogelijk. Jouw manier van spelen heeft invloed op de toekomst in Dragon Age 2!

Dragon Age 2 is een rollenspel. Dit betekent dat jouw manier van spelen invloed heeft op je mogelijkheden. Zo kan je meer met magie werken of juist een zwaard hanteren. Gedurende je avontuur verdien je betere kleding en word je sterker!

Versla de kwade Dark Spawn voor eens en altijd in Dragon Age 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.