Dracula series: last sanctuary part2
Dracula series: last sanctuary part2

Dracula series: last sanctuary part2

Vanaf:17,99

Dracula Series Last Sanctuary Part 2 is het tweede deel van de driedelige Dracula Series. Jonathan Harker is erin geslaagd om veilig en gezond terug te keren uit Transylvanië met zijn vrouw Mina. Maar de toestand van zijn vrouw laat te wensen over. Zij vreest de terugkeer van Dracula. Want na zijn


EAN
8716051054177
Merk
Media sales & licensing
Model
DRACULA SERIES: LAST SANCTUARY PART2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dracula Series Last Sanctuary Part 2 is het tweede deel van de driedelige Dracula Series. Jonathan Harker is erin geslaagd om veilig en gezond terug te keren uit Transylvanië met zijn vrouw Mina. Maar de toestand van zijn vrouw laat te wensen over. Zij vreest de terugkeer van Dracula. Want na zijn verpletterende nederlaag tegen Jonathan is Dracula inderdaad meer dan ooit vastberaden om Mina weer te ontvoeren. Jonathan zal zijn plannen moeten dwarsbomen. Hij begint zijn onderzoek in de laatste plaats waar de graaf van Transylvanië leefde.

Dracula Series Last Sanctuary bevat realistische personages in gedetailleerde decors. De talrijke raadsels en betoverende filmbeelden creëren een angstaanjagende en ijzingwekkende atmosfeer!

Dracula Series Last Sanctuary is een spannend avontuur gebaseerd op het boek van Bram Stoker. De game heeft een uitstekende soundtrack die de dreigende sfeer verbetert!

Kun jij de heerser van de duisternis verslaan? Ontdek het in Dracula Series Last Sanctuary!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.