Dr jekyll  mr hyde
Dr jekyll  mr hyde

Dr jekyll mr hyde

Vanaf:12,99

De moord op een vooraanstaande burger zorgt voor vele raadsels in The Mysterious Case Of Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Werd deze persoon werkelijk in Soho vermoord? En waarom moest hij sterven?Je vraagt een goede vriend en gespecialiseerd dokter in The Mysterious Case Of Dr. Jekyll & Mr. Hyde om je te help


EAN
8716051048350
Merk
Media sales & licensing
Model
DR JEKYLL MR HYDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De moord op een vooraanstaande burger zorgt voor vele raadsels in The Mysterious Case Of Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Werd deze persoon werkelijk in Soho vermoord? En waarom moest hij sterven?

Je vraagt een goede vriend en gespecialiseerd dokter in The Mysterious Case Of Dr. Jekyll & Mr. Hyde om je te helpen. Alleen hij kan je de antwoorden geven, die je nodig hebt om de zaak op te lossen. Het is te hopen dat Dr. Jekyll echt hulp kan bieden bij het beantwoorden van de vele vragen die je hebt. Welkom in de wereld van The Mysterious Case Of Dr. Jekyll & Mr. Hyde!

In dit zoek en vind-spel is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld van The Mysterious Case Of Dr. Jekyll & Mr. Hyde proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Los een mysterieuze zaak op in The Mysterious Case Of Dr. Jekyll & Mr. Hyde!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.