Dive to the titanic (dvd-rom)
Dive to the titanic (dvd-rom)

Dive to the titanic (dvd-rom)

Vanaf:49,99

Dive To the Titanic neemt je mee op een gevaarlijke expeditie naar het wrak van het meest beroemde schip ooit. In Dive To the Titanic beleef je een spannend avontuur op vierduizend meter diepte!Neem zeldzame foto's en verzamel waardevolle schatten in Dive To the Titanic. Ga met een speciale cameraro


EAN
5060020474408
Merk
Excalibur
Model
DIVE TO THE TITANIC (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dive To the Titanic neemt je mee op een gevaarlijke expeditie naar het wrak van het meest beroemde schip ooit. In Dive To the Titanic beleef je een spannend avontuur op vierduizend meter diepte!

Neem zeldzame foto's en verzamel waardevolle schatten in Dive To the Titanic. Ga met een speciale camerarobot het wrak in om alle aspecten van dit geweldige schip bloot te leggen. Ondertussen geeft je PDA je achtergrondinformatie over de Titanic en al haar geheimen!

Verkoop je vindingen in de virtual shop om geld te verdienen waarmee je nieuwe onderwatervoertuigen kunt kopen. Met drie moeilijkheidsgraden is dit avontuur zeer uitgebreid. Na het voltooien van alle missies kun je in de exploratory mode de Titanic in alle rust verkennen.

Strategie en planning speelt ook een rol in Dive To the Titanic. Een succesvolle schatzoeker houdt de afstand van het ontvangstsignaal en batterijniveau van zijn onderwatervoertuigen altijd in de gaten!

Kun jij alle geheimen van de Titanic blootleggen? Ontdek het in Dive To the Titanic!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.