Discover arabia
Discover arabia

Discover arabia

Vanaf:20,00

Het avontuur gaat verder. Op de hielen zitted van Around The World in 80 Flights en Pole to Pole heeft het summum van de exploratie het zonovergoten Arabisch schiereiland en het Midden-Oosten bereikt. Verken alle schoonheid welke Arabië te bieden heeft, van de glimmende stadsgezichten van Dubai tot


EAN
5060020473951
Merk
First class simulations
Model
DISCOVER ARABIA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het avontuur gaat verder. Op de hielen zitted van Around The World in 80 Flights en Pole to Pole heeft het summum van de exploratie het zonovergoten Arabisch schiereiland en het Midden-Oosten bereikt. Verken alle schoonheid welke Arabië te bieden heeft, van de glimmende stadsgezichten van Dubai tot aan de prachtige beelden van de Saoedische woestijn en van Koeweit City naar de eilanden in de Perzische Golf.

Ontdek Arabia plaatst je in de pilotenstoel met een reeks vluchten die, in dit uitbreidingspakket voor Flight Simulator 2004 en Flight Simulator X, onthullen wat de exotische mysteries en onvergetelijke uitzichten van enkele van de meest dramatische landschappen op aarde zijn.

Met je eigen persoonlijke vliegtuigen, route en routebeschrijving al door ons verzorgd, hoef je alleen nog je fantasie mee te nemen voor deze unieke ervaring!


Volledige versie van Flight Simulator X of Flight Simulator 2004 vereist om deze uitbreiding te spelen. Beide producten worden los verkocht

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.