Disciples 3 renaissance  (dvd-rom)
Disciples 3 renaissance  (dvd-rom)

Disciples 3 renaissance (dvd-rom)

Vanaf:17,99

'Disciples III: Renaissance' is het logische vervolg op 'Disciples II: Dark Prophecy'. De speler wordt de 'Lord' van één van de rassen van Nevendaar. Het doel is om je eigen godheid het land te laten regeren. De game laat zich het best beschrijven als een strategisch rollenspel. 'Disciples III: R


EAN
4260089413368
Merk
Kalypso
Model
DISCIPLES 3 RENAISSANCE (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Disciples III: Renaissance' is het logische vervolg op 'Disciples II: Dark Prophecy'. De speler wordt de 'Lord' van één van de rassen van Nevendaar. Het doel is om je eigen godheid het land te laten regeren. De game laat zich het best beschrijven als een strategisch rollenspel.

'Disciples III: Renaissance' is verrijkt met een drie dimensionale gameplay. Het spel maakt gebruik van de Virtual Dream-engine, waardoor de drie speelbare rassen extra mooi worden weergegeven. Elk ras heeft unieke units en de steden zien er daadwerkelijk verschillend uit. Als speler heb je de keuze uit The Empire, The Legions of the Damned, en de Noble Elves.

Gebruik de krachten van je teamgenoten zo goed mogelijk om de gevechten in 'Disciples III: Renaissance' te winnen. Sommige soldaten zijn krachtig van dichtbij, terwijl de tovenaars juist beter van een afstand kunnen opereren. Samenwerken en tactiek staan centraal om je eigen godheid tot grote leider te maken.

Ben jij klaar om je god te dienen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.