Dirt: showdown
Dirt: showdown

Dirt: showdown

Vanaf:14,99

DiRT Showdown is een compleet nieuwe race game vol adrenaline, snelheid, stijl en vernietiging van de makers van de bekroonde DiRT franchise. Spelers duiken in een nieuwe wereld vol arcade races, snelheid en tricks dankzij pick up and play controls en knallen hun weg naar de 'Showdown' finales om te


EAN
5024866348507
Merk
Codemasters
Model
DIRT: SHOWDOWN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
DiRT Showdown is een compleet nieuwe race game vol adrenaline, snelheid, stijl en vernietiging van de makers van de bekroonde DiRT franchise. Spelers duiken in een nieuwe wereld vol arcade races, snelheid en tricks dankzij pick up and play controls en knallen hun weg naar de 'Showdown' finales om te strijden tegen rivalen omringd door duizenden fans in een trillende festival sfeer.

Er zijn drie uitgebreide categorieën in DiRT Showdown's fantastische wereld vol actie-sport racing. Spelers zullen hun nitro boosts moeten gebruiken om hun rivalen omver te beuken, over vele schansen heen crossen en obstakels ontwijken in de racing events. De meest geavanceerde schade engine in video games is volledig benut in de Demolition Derby events, waar spelers alleen kunnen winnen door hun tegenstanders kapot te rijden. Tot slot kunnen spelers hun Freestyle rijkunsten demonstreren in de Hoonigan events in gigantische grote free-roaming stunt parks.

DiRT Showdown is Codemaster's meest connected game ooit - split-screen multiplayer, 8 spelers online, on en off-line schitterende party games, en niet te vergeten de standaard YouTube intergratie. Spelers kunnen ook gebruik maken van de nieuwe 'Showdown Challenges' om het op te nemen tegen vrienden zowel on als off-line modes.

Kenmerken:



Een volledig nieuwe DiRT! DiRT Showdown is een nieuwe race game van de makers van de geprezen DiRT reeks. Toegankelijk, pick up and play controls gecombineerd met spectaculaire evenementen en fantastische graphics maken dit een arcade game om nooit te vergeten!
Race naar de Showdown! Race door elk kampioenschap om de 'Showdown' finale te bereiken. Elke Showdown neemt plaats in een unieke festival omgevingen waar een geweldige atmosfeer heerst, inclusief vuurwerk en lasershows!
Showdown Challenges! Een compleet nieuwe feature; spelers kunnen nu Showdown Challenges aangaan om zichzelf te meten tegenover hun vrienden, offline of online!
Party Modus en Split-Screen! DiRT Showdown is gemaakt voor social gaming. Party games zijn beschikbaar online en in split-screen modus. Dit is perfect voor vrienden om te kunnen genieten van klassieke modus zoals 'capture the flag' en checkpoint challenges.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.