Dimensity
Dimensity

Dimensity

Vanaf:26,99

Dimensity is een fantasy RPG die zich richt op een oorlog tussen verschillende rassen. De gameplay biedt real-time gevechten, eenvoudige management opties, de mogelijkheid om eenheden te verbeteren en om leiders te ontwikkelen. In Dimensity kunnen spelers kiezen uit verschillende combinaties aan va


EAN
8717545402078
Merk
Onbekend
Model
DIMENSITY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dimensity is een fantasy RPG die zich richt op een oorlog tussen verschillende rassen. De gameplay biedt real-time gevechten, eenvoudige management opties, de mogelijkheid om eenheden te verbeteren en om leiders te ontwikkelen.
In Dimensity kunnen spelers kiezen uit verschillende combinaties aan vaardigheden en tactieken. Zo kan elke speler Dimensity spelen zoals hij of zij dat zelf wil. Spelers die alleen geïnteresseerd zijn in gevechten en het vinden van items kunnen aan de slag in de 'Challenge'-modus. In deze modus kun je de game spelen zonder verhaallijn spelen.
Hiernaast zijn er twee losse singleplayercampagnes met een verhaallijn die geschikt is voor liefhebbers van klassieke rpg- en strategie-games.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.