Diamond strange cases 1: het mysterie van de tarotkaarten
Diamond strange cases 1: het mysterie van de tarotkaarten

Diamond strange cases 1: het mysterie van de tarotkaarten

Vanaf:8,53

Strange Cases 1: Het Mysterie Van De Tarotkaarten is een nieuw avontuur dat laat zoeken naar verstopte objecten en andere aanwijzingen om een mysterie op te lossen. In Strange Cases 1: Het Mysterie Van De Tarotkaarten krijgt FBI-agente Claire Ellery weer eens een vreemde zaak toegewezen.Ellery mag e


EAN
8716051040323
Merk
Big fish
Model
DIAMOND STRANGE CASES 1: HET MYSTERIE VAN DE TAROTKAARTEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Strange Cases 1: Het Mysterie Van De Tarotkaarten is een nieuw avontuur dat laat zoeken naar verstopte objecten en andere aanwijzingen om een mysterie op te lossen. In Strange Cases 1: Het Mysterie Van De Tarotkaarten krijgt FBI-agente Claire Ellery weer eens een vreemde zaak toegewezen.

Ellery mag een drievoudige ontvoering gaan onderzoeken. Tot overmaat van ramp is deze vreemde zaak ook nog eens in een klein dorpje. Het lijkt een simpele casus te zijn, maar uiteindelijk ontwikkelt het zich tot een sinister plot. Tarotkaarten worden achtergelaten op de plek des onheils en deze kaarten zijn je eerste aanwijzing om de zaak op te lossen.

De spelers moet zoeken naar de kaarten en andere aanwijzingen om Claire te helpen. Alleen door de meisjes te vinden kan je ze redden van een boosaardig ritueel. Strange Cases 1: Het Mysterie Van De Tarotkaarten combineert puzzelen met een spannend verhaal.

Speel jij de juiste kaart?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.