Diamond nick chase 2: nick chase and the deadly diamond
Diamond nick chase 2: nick chase and the deadly diamond

Diamond nick chase 2: nick chase and the deadly diamond

Vanaf:5,99

De beroemde privédetective Nick Chase is terug met een gloednieuw spannend avontuur. In Nick Chase 2: Nick Chase And The Deadly Diamond ga je op zoek naar een waardevolle diamant. Je bent echter niet de enige die dit kostbare juweel wil bemachtigen!In Nick Chase 2: Nick Chase And The Deadly Diamond


EAN
8716051040316
Merk
Big fish
Model
DIAMOND NICK CHASE 2: NICK CHASE AND THE DEADLY DIAMOND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De beroemde privédetective Nick Chase is terug met een gloednieuw spannend avontuur. In Nick Chase 2: Nick Chase And The Deadly Diamond ga je op zoek naar een waardevolle diamant. Je bent echter niet de enige die dit kostbare juweel wil bemachtigen!

In Nick Chase 2: Nick Chase And The Deadly Diamond is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Nick Chase 2: Nick Chase And The Deadly Diamond bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Kun jij de arme Nick Chase eindelijk de rijkdom geven waar hij zo naar verlangd?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.