Diamond mystery case files 6: dire grove
Diamond mystery case files 6: dire grove

Diamond mystery case files 6: dire grove

Vanaf:19,99

Mystery Case Files 6: Dire Grove is een detective-avontuur waarin je zelf moet zoeken naar alle aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Door met de muis de omgevingen af te zoeken, moet je puzzels oplosseen. Dit nieuwe avontuur draait om een Keltische legende.Het verhaal van Mystery Case Files 6:


EAN
8716051040286
Merk
Big fish
Model
DIAMOND MYSTERY CASE FILES 6: DIRE GROVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mystery Case Files 6: Dire Grove is een detective-avontuur waarin je zelf moet zoeken naar alle aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Door met de muis de omgevingen af te zoeken, moet je puzzels oplosseen. Dit nieuwe avontuur draait om een Keltische legende.

Het verhaal van Mystery Case Files 6: Dire Grove gaat over een fabeltje dat werkelijkheid blijkt te zijn. Een recent in Engeland opgegraven voorwerp bewijst echter dat deze donkere legende waar is!

Wanneer een groep studenten plotseling verdwijnt, ga jij op onderzoek uit. De Keltische legende is van generatie op generatie al eeuwenlang doorgegeven. Zij werd als een sprookje beschouwd dat werd verteld om kleine kinderen bang te maken en de hele nacht in bed te laten blijven. Gebruik je slimheid en 'verborgen objecten'-talenten om het spoor van de verdwenen studenten te volgen in de Mystery Case Files: Dire Grove!

Sommige legendes kun je beter met rust laten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.