Diamond mystery case files 5: terug naar ravenhearst
Diamond mystery case files 5: terug naar ravenhearst

Diamond mystery case files 5: terug naar ravenhearst

Vanaf:19,99

Mystery Case Files 5: Terug Naar Ravenhearst is een detective-avontuur waarin je zelf moet zoeken naar alle aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Door met de muis de omgevingen af te zoeken, moet je puzzels oplosseen.Het verhaal van Mystery Case Files 5: Terug Naar Ravenhearst gaat over de dood


EAN
8716051040279
Merk
Big fish
Model
DIAMOND MYSTERY CASE FILES 5: TERUG NAAR RAVENHEARST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mystery Case Files 5: Terug Naar Ravenhearst is een detective-avontuur waarin je zelf moet zoeken naar alle aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Door met de muis de omgevingen af te zoeken, moet je puzzels oplosseen.

Het verhaal van Mystery Case Files 5: Terug Naar Ravenhearst gaat over de dood van Emma. Emma is overleden, maar haar ziel heeft een waarschuwing achtergelaten. Ravenhearst Manor is nog altijd niet veilig. Er schuilt een groot kwaad in het huis.

Beleef de spectrale gangen van Ravenhearst zoals nooit tevoren met dit avonturenspel en een originele soundtrack. Hoor de vloerplanken kraken, terwijl je van kamer naar kamer gaat om puzzels op te lossen en aanwijzingen te zoeken in meer dan honderdvijftig gedetailleerde scènes.

Alleen door de omgevingen goed te bekijken, kan je de aanwijzingen vinden. Het wordt een ware speurtocht om de mysteries van het spookachtige huis op te lossen. Is jouw speurneus goedgenoeg?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.