Diamond mystery age 1: de magische staf
Diamond mystery age 1: de magische staf

Diamond mystery age 1: de magische staf

Vanaf:18,50

Nadat een krachtige storm je dorp bedreigd heeft, heeft je vader besloten om op onderzoek te gaan om de oorzaak ervan te achterhalen. In Mystery Age 1: De Magische Staf spoor je de resten van de vroegere staf van het imperium op om de mysterieuze zwarte regen te laten ophouden en je vader van een bo


EAN
8716051040262
Merk
Big fish
Model
DIAMOND MYSTERY AGE 1: DE MAGISCHE STAF

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nadat een krachtige storm je dorp bedreigd heeft, heeft je vader besloten om op onderzoek te gaan om de oorzaak ervan te achterhalen. In Mystery Age 1: De Magische Staf spoor je de resten van de vroegere staf van het imperium op om de mysterieuze zwarte regen te laten ophouden en je vader van een boze geest te redden!

In Mystery Age 1: De Magische Staf is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Mystery Age 1: De Magische Staf bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Verken de wildernis en los verbazingwekkende puzzels op tijdens je zoektocht naar dit mythische wapen in Mystery Age 1: De Magische Staf!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.