Diamond love chronicles 1: de betovering
Diamond love chronicles 1: de betovering

Diamond love chronicles 1: de betovering

Vanaf:9,59

Een jonge prins heeft telkens dezelfde droom die hem oproept ver van huis te gaan. Help hem om een einde te maken aan een kwade vloek in Love Chronicles 1: De Betovering waardoor een heel koninkrijk de gevangene is van deze dromen! Kun jij de mooie prinses redden voordat het te laat is?Love Chronicl


EAN
8716051040255
Merk
Big fish
Model
DIAMOND LOVE CHRONICLES 1: DE BETOVERING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een jonge prins heeft telkens dezelfde droom die hem oproept ver van huis te gaan. Help hem om een einde te maken aan een kwade vloek in Love Chronicles 1: De Betovering waardoor een heel koninkrijk de gevangene is van deze dromen! Kun jij de mooie prinses redden voordat het te laat is?

Love Chronicles 1: De Betovering is een leuk en opwindend verborgen objecten avonturenspel. Betreed de wereld van de Love Chronicles 1: De Betovering en versla de boosaardige heks die de hele bevolking voor eens en altijd betoverd heeft!

In Love Chronicles 1: De Betovering is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Love Chronicles 1: De Betovering bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Red de prinses voordat het te laat is in Love Chronicles 1: De Betovering!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.