Diamond hidden expedition 4: de duivelse driehoek
Diamond hidden expedition 4: de duivelse driehoek

Diamond hidden expedition 4: de duivelse driehoek

Vanaf:12,49

In Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek ga je op een missie naar de Bermuda Driehoek om een vermist lid van je team op te sporen. Al snel kom je met je Hidden Expedition Adventure Team vast te zitten op een onbekend eiland. Kun jij het mysterie van Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek oplo


EAN
8716051040224
Merk
Big fish
Model
DIAMOND HIDDEN EXPEDITION 4: DE DUIVELSE DRIEHOEK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek ga je op een missie naar de Bermuda Driehoek om een vermist lid van je team op te sporen. Al snel kom je met je Hidden Expedition Adventure Team vast te zitten op een onbekend eiland. Kun jij het mysterie van Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek oplossen?

In Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek los je uitdagende puzzels op, onthul je de geheimen van een kleurrijke groep figuren en los je een 400 jaar oud mysterie op. Laat je imponeren door de unieke schoonheid van het eiland in deze race om jezelf te bevrijden uit de donkere greep van de Driehoek van de Duivel!

In Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Los het mysterie van de Bermuda driehoek op in Hidden Expedition 4: De Duivelse Driehoek!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.