Diamond haunted hotel 2: geloof de leugens
Diamond haunted hotel 2: geloof de leugens

Diamond haunted hotel 2: geloof de leugens

Vanaf:9,00

Er is een jaar voorbij gegaan sinds de eerste ontmoeting met het Haunted Hotel. Sindsdien heeft één enkele FBI-agent de zaak onder zijn hoede en hij heeft ontdekt dat het mysterie nog veel dieper gaat dan aanvankelijk gedacht werd. Welkom in de wereld van Haunted Hotel 2: Geloof De Leugens!Het ond


EAN
8716051040217
Merk
Big fish
Model
DIAMOND HAUNTED HOTEL 2: GELOOF DE LEUGENS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Er is een jaar voorbij gegaan sinds de eerste ontmoeting met het Haunted Hotel. Sindsdien heeft één enkele FBI-agent de zaak onder zijn hoede en hij heeft ontdekt dat het mysterie nog veel dieper gaat dan aanvankelijk gedacht werd. Welkom in de wereld van Haunted Hotel 2: Geloof De Leugens!

Het onderzoek brengt de FBI-agent naar de Lonely Star, een hotel waar een intrigerend mysterie omheen hangt. Er lijken van de ene op de andere dag plots een aantal gasten te zijn verdwenen. Kan onze held achterhalen wie er achter de verdwijningen zit om deze zaak voor eens en altijd te kunnen afsluiten?

Haunted Hotel 2: Geloof De Leugens bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Help de agent om de antwoorden te vinden in het spannende onderzoek van Haunted Hotel 2: Geloof De Leugens

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.