Diamond echoes of the past 1: koningshuis van steen
Diamond echoes of the past 1: koningshuis van steen

Diamond echoes of the past 1: koningshuis van steen

Vanaf:10,99

In deze ongelooflijke tijdreis kom je terecht in het middeleeuwse koninkrijk Orion. Breng een oude vloek aan het licht en red het koninkrijk en zijn onderdanen in Echoes Of The Past 1: Koningshuis Van Steen!De laatste prins van Orion wacht op jouw hulp! Open de vreemde sloten en verken elke ruimte v


EAN
8716051040200
Merk
Big fish
Model
DIAMOND ECHOES OF THE PAST 1: KONINGSHUIS VAN STEEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In deze ongelooflijke tijdreis kom je terecht in het middeleeuwse koninkrijk Orion. Breng een oude vloek aan het licht en red het koninkrijk en zijn onderdanen in Echoes Of The Past 1: Koningshuis Van Steen!

De laatste prins van Orion wacht op jouw hulp! Open de vreemde sloten en verken elke ruimte van het kasteel in Echoes Of The Past 1: Koningshuis Van Steen. Je ontmoet de bewoners van het kasteel en ontdekt het vreselijke mysterie van de Koninklijke familie in dit opwindende verborgen voorwerpen avontuur!

In Echoes Of The Past 1: Koningshuis Van Steen is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Echoes Of The Past 1: Koningshuis Van Steen bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Breng een oude vloek aan het licht in Echoes Of The Past 1: Koningshuis Van Steen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.