Diamond drawn 1: de getekende toren
Diamond drawn 1: de getekende toren

Diamond drawn 1: de getekende toren

Vanaf:11,95

Betreed de wereld van Drawn, het nieuwste avontuur van Big Fish Games.Er is een schaduw over het koninkrijk gevallen en de legende vertelt ons het verhaal van een jong meisje dat de duisternis zal ontstijgen om het licht terug te brengen. Alleen iemand die in de magie van dromen gelooft kan de gehei


EAN
8716051040194
Merk
Big fish
Model
DIAMOND DRAWN 1: DE GETEKENDE TOREN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Betreed de wereld van Drawn, het nieuwste avontuur van Big Fish Games.

Er is een schaduw over het koninkrijk gevallen en de legende vertelt ons het verhaal van een jong meisje dat de duisternis zal ontstijgen om het licht terug te brengen. Alleen iemand die in de magie van dromen gelooft kan de geheimen van de Painted Tower onthullen.

Kenmerken:  • Een avontuur zoals je nog nooit eerder gezien hebt.

  • Een verbluffende visuele caleidoscoop.

  • Vol gevaren en uitdagende puzzels.Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.