Diamond curse of the pharaoh 2: het geheim van napoleon
Diamond curse of the pharaoh 2: het geheim van napoleon

Diamond curse of the pharaoh 2: het geheim van napoleon

Vanaf:10,99

Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon is een spannend avonturenspel met puzzels vol verborgen voorwerpen. Kun je het geheim achter de macht van Napoleon, de beroemde Franse keizer, ontdekken?In Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon moet de speler veelvuldig zoeken


EAN
8716051040187
Merk
Big fish
Model
DIAMOND CURSE OF THE PHARAOH 2: HET GEHEIM VAN NAPOLEON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon is een spannend avonturenspel met puzzels vol verborgen voorwerpen. Kun je het geheim achter de macht van Napoleon, de beroemde Franse keizer, ontdekken?

In Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon moet de speler veelvuldig zoeken naar verschillen tussen afbeeldingen. Het verhaal van deze game gaat verder waar het eerste deel ophield, in Egypte dus! Nog altijd kent Anna niet alle geheimen van de farao's. Volg de onversaagde archeologe Anna bij de onthulling van een mysterie van Nefertiti tot Napoleon. Kun jij de vloek van de farao opheffen?

Hoewel de game een spannend verhaal kent, ligt de nadruk in Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon op het puzzelen. Spelers moeten objecten vinden of juist verschillende kamers met elkaar vergelijken om het mysterie op te lossen.

Dit nieuwe avontuur neemt je mee naar een wereld vol mysterie en Egyptische farao's met hun rare ideeën!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.