Diamond awakening 1: het droomloze kasteel
Diamond awakening 1: het droomloze kasteel

Diamond awakening 1: het droomloze kasteel

Vanaf:12,74

Awakening 1: Het Droomloze Kasteel plaats je in een mysterieus kasteel om aanwijzingen en waardevolle voorwerpen te zoeken die nodig zijn om te ontsnappen. Ben jij slim genoeg om uit deze mysterieuze droom te ontwaken?In Awakening 1: Het Droomloze Kasteel is het de bedoeling om een lijstje met objec


EAN
8716051040149
Merk
Big fish
Model
DIAMOND AWAKENING 1: HET DROOMLOZE KASTEEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Awakening 1: Het Droomloze Kasteel plaats je in een mysterieus kasteel om aanwijzingen en waardevolle voorwerpen te zoeken die nodig zijn om te ontsnappen. Ben jij slim genoeg om uit deze mysterieuze droom te ontwaken?

In Awakening 1: Het Droomloze Kasteel is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Awakening 1: Het Droomloze Kasteel bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Beleef een heerlijk avontuur in een prachtige droomwereld met Awakening 1: Het Droomloze Kasteel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.