Deus ex: human revolution - benelux edition
Deus ex: human revolution - benelux edition

Deus ex: human revolution - benelux edition

Vanaf:47,95

Deus Ex: Human Revolution is een nieuw deel in de veel geprezen shooter-rpg-reeks Deus Ex. Het verhaal speelt zich af in een tijd waarin atleten wetenschappelijk geavanceerde superwezens zijn geworden. Kan jij je menselijkheid behouden, terwijl je beschikt over de kracht van duizend goden?Deus Ex: H


EAN
5021290042216
Merk
Square enix
Model
DEUS EX: HUMAN REVOLUTION - BENELUX EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deus Ex: Human Revolution is een nieuw deel in de veel geprezen shooter-rpg-reeks Deus Ex. Het verhaal speelt zich af in een tijd waarin atleten wetenschappelijk geavanceerde superwezens zijn geworden. Kan jij je menselijkheid behouden, terwijl je beschikt over de kracht van duizend goden?

Deus Ex: Human Revolution speelt zich af in een niet al te verre toekomst. Je speelt Adam Jensen, een voormalig SWAT-agent die eigenhandig de defensie moet overzien van Amerika's grootste biotechbedrijven. Het is Jensens taak om bedrijfsgeheimen te bewaken tot het moment dat soldaten de wetenschapper doden die jou aannam om hem te beschermen. Zwaargewond door de aanval heb je geen andere keuze dan mechanische lichaamsdelen te nemen. Hoever ga je in deze mechanisering van de mensheid?

Beleef een perfecte mix van actie en rollenspel in Deus Ex: Human Revolution. Beleef heftige vuurgevechten aangevuld met brute takedowns waarmee je vijanden van dichtbij uitschakelt. Een uitgebreid arsenaal aan augmentations zorgen dat je in stealth, social, hacking of combat gespecialiseerd kunt raken. Bepaal hoe je karakter evolueert op basis van de manier waarop je speelt!

In Deus Ex: Human Revolution worden verschillende speelstijlen mogelijk gemaakt! Schiet op brute wijze vijanden neer of sluip om ze heen zonder te worden opgemerkt, hack systemen om informatie te verzamelen of gebruik je sociale vaardigheden om personages naar je wil te buigen. Er zijn altijd meerdere manieren om een situatie te benaderen, maar pas op want je keuzes hebben ook gevolgen voor de manier waarop het verhaal verloopt!

Beleef de menselijke revolutie in Deus Ex: Human Revolution!

Benelux Edition


Deze exclusieve Benelux Edition van Deus Ex: Human Revolution is alleen beschikbaar in Nederland en België en bevat twee extra DLC packs:


  • Het Explosive Mission Pack bevat een extra missie met een speciaal gastoptreden van een van de oorspronkelijke Deus Ex personages, de Linebacker G-87 meervoudige granaatwerper, een Automatic Unlocking Device en de M-28 Utility Remote-Detonated Explosive Device (UR-DED)

  • Het Tactical Enhancement Pack bevat het Huntsman Silverback dubbelloops jachtgeweer, de SERSR Longsword Whisperhead geluiddempende sniper rifle en 10.000 extra credits

AMD features in Deus Ex: Human Revolution


In nauwe samenwerking met AMD heeft ontwikkelaar Eidos-Montreal de AMD Eyefinity en AMD HD3D technieken geïmplementeerd die samen met DirectX 11 zorgen voor een ongeëvenaarde visuele ervaring. Speel de game op 3 of 5 monitoren tegelijkertijd en mis door deze unieke feature geen enkele vijand meer, of begeef je middenin de actie door de realistische 3D beelden door de AMD HD3D technologie. Deus Ex: Human Revolution is de eerste game die is geoptimaliseerd om gebruik te maken specifieke AMD HD3D compatible hardware!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.