Denda games mogul collection
Denda games mogul collection

Denda games mogul collection

Vanaf:29,99

Hotel Mogul:Lynette is pas één maand getrouwd als haar man al een scheiding aanvraagt! Alsof dat nog niet erg genoeg is, pakt hij ook nog eens haar hotelketen af! Maar Lynette geeft het niet zomaar op en ze weet precies hoe ze wraak moet nemen. Bouw en verkoop hotels, attracties en overheidsgebouw


EAN
8715181994889
Merk
Alawar
Model
DENDA GAMES MOGUL COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Hotel Mogul:


Lynette is pas één maand getrouwd als haar man al een scheiding aanvraagt! Alsof dat nog niet erg genoeg is, pakt hij ook nog eens haar hotelketen af! Maar Lynette geeft het niet zomaar op en ze weet precies hoe ze wraak moet nemen. Bouw en verkoop hotels, attracties en overheidsgebouwen en verdien genoeg geld om het bedrijf van Lynette terug te kopen van haar hotelstelende ex-man.

Vacation Mogul:


De toeristenindustrie is nog nooit makkelijker of leuker geweest dan in Vacation Mogul, een managementgame die je uitdaagt om meer geld te verdienen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Met jou valt niet te spotten als je land koopt en verkoopt, bungalows in schitterende hotels omtovert en speciale winkels en andere attracties neerzet. Zorg er alleen voor dat je geldbron niet opdroogt!

Ski Resort Mogul:


Red samen met Julia het noodlijdende resort van haar tante in Ski Resort Mogul, een spiksplinternieuw, actierijk tijdmanagementavontuur! Tover een paar simpele hutjes om in een winstgevend resort met luxe hotels, stijlvolle winkels en vijfsterrenrestaurants. Hou je budget in de gaten terwijl je bouwmaterialen en land koopt en zorg dat het resort wordt gered.

Summer Resort Mogul:


Zodra het geld binnenstroomt, moet je slimme beslissingen nemen over personeel en bevoorrading, gebouwen upgraden om ze nog winstgevender te maken en een beetje aan marketing doen. Voordat je het weet, heb je een resort dat zijn weerga niet kent! Bouw vandaag nog het vakantieoord van je dromen!

Hotel Mogul: Las Vegas:


Begeleid Lynette als ze een hotelimperium opzet in het hart van Las Vegas, complete met vijfsterrenaccomodaties, restaurants, casino's en meer! Koop goedkoop in en verkoop je accomodaties voor een goede prijs om grond, veel geld en aanzien te winnen. Wees de concurrentie te slim af terwijl je nieuwe gebouwen koopt, materiaal aanschaft en werknemers inhuurt!

SYSTEEMEISEN  • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7

  • Processor: 1.5 GHz

  • Geheugen: 512 MB RAM

  • DirectX: versie 9.0 of hoger

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.