Delta force 2 xtreme  (dvd-rom)
Delta force 2 xtreme  (dvd-rom)

Delta force 2 xtreme (dvd-rom)

Vanaf:22,99

In Delta Force: Xtreme 2 beland je direct in de strijd om met behulp van twintig verschillende realistische wapens je Delta Force eenheid naar de overwinning te leiden. De meest dodelijke gevechtseenheid ter wereld is terug in een gloednieuwe singleplayer, coöperatieve en multiplayer-game! Delta F


EAN
4015756114389
Merk
Cdv
Model
DELTA FORCE 2 XTREME (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Delta Force: Xtreme 2 beland je direct in de strijd om met behulp van twintig verschillende realistische wapens je Delta Force eenheid naar de overwinning te leiden. De meest dodelijke gevechtseenheid ter wereld is terug in een gloednieuwe singleplayer, coöperatieve en multiplayer-game!

Delta Force: Xtreme 2 is het nieuwste deel in de langlopende tactische first-person-shooter reeks van Novalogic. Gesteund door de NovaWorld Community biedt Delta Force: Xtreme 2 een grootschalige multiplayer modus met meer dan 150 spelers per level! Dit is de ultieme militaire multiplayer shooter op de PC!

In meer dan veertig uitgebreide multiplayer levels brengt Delta Force: Xtreme 2 vijf populaire speltypes: Deathmatch, Team Deathmatch, Team King of the Hill, Capture the Flag, en Flagball. De gedetailleerde landschappen omslaan alles van grote gebieden met voertuigen tot kleine geconcentreerde strijdvelden.

Beleef spannende tactische schiet-actie met Delta Force: Xtreme 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.