Death road
Death road

Death road

Vanaf:29,99

Death Road is een ongelooflijk snel en erg verslavend racespel dat plaatsvindt in verre toekomst. Strijd met futuristische voertuigen op speciaal ontworpen circuits om de eerste plaats! Ben jij klaar voor de bloedstollende race-actie in Death Road? Death Road geeft je een breed scala aan dodelijke


EAN
5060199421289
Merk
Lace mamba
Model
DEATH ROAD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Death Road is een ongelooflijk snel en erg verslavend racespel dat plaatsvindt in verre toekomst. Strijd met futuristische voertuigen op speciaal ontworpen circuits om de eerste plaats! Ben jij klaar voor de bloedstollende race-actie in Death Road?

Death Road geeft je een breed scala aan dodelijke wapens, variërend van standaard laser guns tot raketwerpers. Death Road heeft naast een volledige singleplayer-campagne zes snelle race gametypen en een uitgebreide multiplayer modus.

Death Road is een arcade racer waarin schieten belangrijk is om als eerste over de finish te scheuren. In de toekomst gaat het er ruig aan toe en alleen door wapens te gebruiken kun je stand houden in de hectische race-actie over levensgevaarlijke circuits!

Speel tegen vrienden in de multiplayer modus van Death Road. Zet een snelle tijd neer en laat je vrienden proberen om deze te verbeteren of neem het direct tegen elkaar op!

Beleef heerlijke race-actie in Death Road!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.