Deadly puzzles - toymaker
Deadly puzzles - toymaker

Deadly puzzles - toymaker

Vanaf:15,00

Een gewetenloze moordenaar maakt het ene na het andere slachtoffer. Roep hem een halt toe en voorkom dat de misdaad zegeviert!Een vredig stadje wordt opgeschrikt door de moorden van een psychopaat die in de media “De Speelgoedmaker” wordt genoemd. De moordenaar heeft het op jonge vrouwen voorzie


EAN
8715181990195
Merk
Onbekend
Model
DEADLY PUZZLES - TOYMAKER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een gewetenloze moordenaar maakt het ene na het andere slachtoffer. Roep hem een halt toe en voorkom dat de misdaad zegeviert!

Een vredig stadje wordt opgeschrikt door de moorden van een psychopaat die in de media “De Speelgoedmaker” wordt genoemd. De moordenaar heeft het op jonge vrouwen voorzien en speelt graag een spelletje met de wetsdienaren. Het lijkt erop dat hij nog lang niet van plan is om te stoppen met zijn nieuwe “hobby”!

De Speelgoedmaker daagt de politie uit om het spel mee te spelen. Verspreid over de stad heeft hij videobanden verstopt die zijn verblijfplaats kunnen onthullen. Ben jij slim genoeg om deze misdadiger te stoppen? Weet jij alle videobanden op te sporen? Doorzoek tal van uiteenlopende locaties en ontdek waar de moordenaar zich schuilhoudt. Achterhaal de identiteit van de psychopaat en voorkom dat hij nog meer slachtoffers maakt!

Meer over het spel:
Uitgebreide Zoek en Vind Scènes
Meeslepende minispellen
Een interactieve kaart en een handig dagboek
Verrassende verhaalwendingen

Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.