Dead rising 3
Dead rising 3

Dead rising 3

Vanaf:8,00

Dead Rising 3 speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Dead Rising 2 af. De jonge monteur Nick Ramos bevindt zich in de stad Los Perdidos terwijl er een landelijke zombie uitbraak plaatsvindt. Hij moet een manier vinden om te ontsnappen aan de duizenden bloeddorstige zombies voordat een dreigend


EAN
5055060930151
Merk
Microsoft
Model
DEAD RISING 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dead Rising 3 speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Dead Rising 2 af. De jonge monteur Nick Ramos bevindt zich in de stad Los Perdidos terwijl er een landelijke zombie uitbraak plaatsvindt. Hij moet een manier vinden om te ontsnappen aan de duizenden bloeddorstige zombies voordat een dreigende militaire aanval de stad en haar bevolking uit zal roeien. Met de hulp van andere overlevenden en een uitgebreid aanbod van unieke en krachtige wapens die hij onderweg tegenkomt, zal Nick creatief moeten zijn om de besmette stad te ontvluchten voordat het te laat is.
Door de intense actie en de ongekende mogelijkheden om wapens en personages aan te passen beleef je Dead Rising 3 op het puntje van je stoel, terwijl je op ontdekking gaat, de straten afstruint en vecht om te overleven in een wereld die op de rand van de ondergang verkeert.

De kenmerken op een rijtje:
- Welkom bij Los Perdidos - 10 jaar na de gebeurtenissen in Fortune City worden spelers meegenomen naar de enorme open en geïnfecteerde wereld van Los Perdidos terwijl ze worden omgeven door actie en verbluffende visuals.
- Alle survival horror actie komt naar de PC - Volledig geoptimaliseerd voor PC in hoge resolutie.
- Meer zombies dan ooit tevoren - De zombies zijn slimmer en dodelijker dan ooit met AI en een gedeeld bewustzijn dat spelers dwingt om al hun sluwe vaardigheden en creativiteit te gebruiken om in leven te blijven. De verpletterende horde zombies hebben oneindig veel variatie en afschrikwekkende details.
- Honderden unieke combo wapens en voertuigen - Combineer en customize honderden gevonden stukken uit de Sandbox-wereld, waaronder de gruwelijke Boom Cannon wapen of het Party Slapper voertuig.
- Face the horror alleen of met een vriend – Bundel je krachten met een vriend voor een eindeloze zombie-kill chaos en verdien ervaringspunten die te gebruiken zijn in de single player modus.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.