Dead island 2
Dead island 2
Dead island 2

Dead island 2

Vanaf:49,00

Dit is Dead Island 2 voor Windows / PC. De hel in het paradijs: de uitbraak bereikt de Golden State. Over de pre-order bonus Pre-order Dead Island 2 om 'Golden State', een exlusief wapen pack, te ontvangen. Golden State bevat drie extra wapens: een grinder, een katana en een homestrike. Over


EAN
4020628882907
Merk
Onbekend
Model
DEAD ISLAND 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Dit is Dead Island 2 voor Windows / PC. De hel in het paradijs: de uitbraak bereikt de Golden State.


Over de pre-order bonus


Pre-order Dead Island 2 om 'Golden State', een exlusief wapen pack, te ontvangen. Golden State bevat drie extra wapens: een grinder, een katana en een homestrike.


Over Dead Island 2


De zombie-apocalyps heeft het beroemde, zonnige Californië bereikt. Deep Silver heeft vandaag Dead Island® 2 aangekondigd. Dead Island 2 borduurt voort op de kracht van Dead Island, de bestseller waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Deze zombie-ervaring in een open wereld biedt een gedeeld overlevingsavontuur en een combinatie van natuurlijke schoonheid en bloederige horror en geweld: het paradijs en de hel komen weer samen! De met prijzen bekroonde studio Yager heeft Dead Island 2 ontwikkeld.


Belangrijkste kenmerken:  • Californië! Welkom in de zombiespeeltuin Californië, waar je overal naartoe kunt en op bizarre manieren moet zien te overleven.

  • Personages! Kies uit een elitegroep helden die geen last hebben van het zombievirus en zonder aarzelen dolgraag de apocalyps aan willen pakken.

  • Gevechten! Vecht tegen hordes zombies en menselijke vijanden – de ingewanden vliegen je om de oren.

  • Doe-het-zelf! Van hakselaars tot elektrische kapmessen... aan jou de keus hoe je deze zombies gaat aanpakken.

  • Samenwerken! Naadloze zombiemultiplayer nu met tot 8 spelers, waarbij je op elk moment in en uit gedeelde overlevingsavonturen kunt stappen.


Een paar maanden na de gebeurtenissen in Banoi heeft het leger van de Verenigde Staten de Golden State onder volledige quarantaine geplaatst. Californië is nu een afgezet gebied en is verworden tot een bloederig paradijs voor degenen die weigeren hun huis te verlaten. Het is een speeltuin boordevol actie voor rebellen die op zoek zijn naar avontuur, roem en een nieuw begin. Naast de klassieke Dead Island-mix van meeslepende gevechten, actie en rollenspel biedt Dead Island 2 waanzinnige, nooit eerder vertoonde handgemaakte wapens en absurde personages. De actie strekt zich uit van de beroemde Golden Gate-brug tot de befaamde strandpromenade van Venice Beach in het zuiden van Californië.


Dead Island 2 is ontwikkeld met de Unreal Engine 4 en bevat opnieuw de bekroonde, vloeiende multiplayermodus voor maximaal acht spelers. Hierin kunnen spelers samenwerken, tegen elkaar strijden of gewoon naast elkaar bestaan in een daadwerkelijk sociale, echte next-gen multiplayerervaring. De specifieke klasses bieden verschillende soorten gameplay: elk personage heeft een andere speelstijl, van de actiegerichte berserker tot de sluipende hunter. Met het uitgebreide skillsysteem kan de speler zelf zijn eigen helden en wapens maken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.