Dead island - double pack
Dead island - double pack

Dead island - double pack

Vanaf:24,99

Dead Island Double Pack bestaat uit de twee angstaanjagende delen van de Dead Island-serie. Dit zijn de games Dead Island en Dead Island: Riptide.Dead Island: Iedereen droomt van een heerlijke zomervakantie met lekkere cocktails, palmbomen en feestjes. Heel leuk. Tot het moment dat je wakker wordt m


EAN
4020628888466
Merk
Deep silver
Model
DEAD ISLAND - DOUBLE PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dead Island Double Pack bestaat uit de twee angstaanjagende delen van de Dead Island-serie. Dit zijn de games Dead Island en Dead Island: Riptide.
Dead Island:
Iedereen droomt van een heerlijke zomervakantie met lekkere cocktails, palmbomen en feestjes. Heel leuk. Tot het moment dat je wakker wordt met een flinke kater. Het hotel is leeg en iedereen blijkt geinfecteerd te zijn met een zombievirus. Nu geldt nog meer een ding: overleven!
Dead Island combineert first person actie met man-tegen-man gevechten, de ontwikkeling van personages en het aanpassen van een uitgebreid arsenaal aan wapens. Deze spelkenmerken vind je terug in een duister verhaal dat geïnspireerd werd door klassieke zombiefilms en een pittige en fascinerende campagne die in het speltype coöp met maximaal vier spelers gespeeld kan worden.
Overleef de tot hel verworden supervakantie!
Dead Island Riptide:
Riptide is een horrorspel waarin spelers een zombie-uitbraak moeten overleven. Net als in het eerste deel van Dead Island loopt een leuke trip uit op een ramp. Vervolgens is het aan spelers om niet alleen het mysterie op te lossen, maar ook heelhuids te ontsnappen. Hierbij mag je alles wat los en vast zit als wapen gebruiken, al zijn je overlevingskansen nog zo klein.
De overlevenden van het in Dead Island door een zombie-apocalyps getroffen eiland Banoi hebben opnieuw pure pech. Wanneer zij met de helikopter proberen weg te komen op weg naar een militair schip, steekt een storm op. Hierdoor verspreid het virus zich en begint de nachtmerrie opnieuw.
Deze keer beland je op het eiland Palanai. Jouw team krijgt hulp van een lokale bewoner, waarmee je vijf karakters hebt om te besturen. Op het nieuw eiland kom je bovendien nieuwe variaties op het virus tegen, waardoor je weer compleet nieuwe uitdagingen krijgt voorgeschoteld! Spelers kunnen zich online meten met andere spelers in spannende competitieve potjes. Ook is het mogelijk als groep een basis te verdedigen tegen een zombie-aanval. Dead Island Riptide verplicht het jou bijna om samen te werken, want alleen door gebruik te maken van elkaar krachten kan je als groep overleven in Palanai.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.