De sims middeleeuwen: piraten en adel
De sims middeleeuwen: piraten en adel

De sims middeleeuwen: piraten en adel

Vanaf:9,99

Ontpop je als een echte piraat of ondeugende edele in een avontuur van legendarische proporties! De Sims: Middeleeuwen - Piraten en Adel is de eerste uitbreiding voor het pc-spel De Sims Middeleeuwen. Hiervoor is het originele spel vereist! De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel is een avonturenpakke


EAN
5030949103796
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS MIDDELEEUWEN: PIRATEN EN ADEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ontpop je als een echte piraat of ondeugende edele in een avontuur van legendarische proporties! De Sims: Middeleeuwen - Piraten en Adel is de eerste uitbreiding voor het pc-spel De Sims Middeleeuwen. Hiervoor is het originele spel vereist! De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel is een avonturenpakket dat spelers nieuwe queesten, schattenjachten en honderden nieuwe voorwerpen voor hun middeleeuwse rijken biedt.

De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel geeft spelers meer variatie en nieuwe keuzen op ieder vlak van de game. Het legendarische verhaal van de speler begint wanneer de Piraten uit Buitenwiek en de Edelen uit Handelscha naar het koninkrijk komen, wat al snel zal leiden tot allerlei zwaardgevechten, opbloeiende liefdesrelaties, grote avonturen en mysterieuze gebeurtenissen. Spelers die van heldhaftige missies houden, zullen te maken krijgen van nieuwe spannende queesten, die voortborduren op de oorspronkelijke avonturen. Zo zullen ze bijvoorbeeld op zoek moeten gaan naar de jeugdigheidsfontein, om het koninkrijk tegen een kwaadaardige tovenaar te beschermen. De oorlog tussen Handelscha en Buitenwiek creëert een nieuwe ambitie en kans voor spelers die hun koninkrijk verder uit willen breiden. Spelers kunnen in de huid van een koning of koningin, ridder of smid kruipen en op die manier te maken krijgen met alles wat bij die functies hoort. Het schattenjagen is een leuk nieuw onderdeel. Met behulp van schatkaarten en spaden kunnen spelers zeldzame schatten vinden, terwijl ze te maken krijgen met onverwachte gevaren. Spelers kunnen verborgen voorwerpen opsporen en naar waardevolle beloningen zoeken, die de HeldenSims goed van pas zullen komen. Verder komen er in deze game ook vogels voor, die je Sims een naam kunnen geven en af kunnen richten. Ook worden er in dit avonturenpakket verhoorstoelen geïntroduceerd.

De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel bevat allerlei piratenspullen en adellijke onderdelen. Hiermee kunnen spelers de middeleeuwse wereld om zich heen nog beter inrichten. Versier de boel bijvoorbeeld met zelfgemaakte legendarische zwaarden, of vier een middeleeuwse bruiloft met allerlei nieuwe kleding. Je kunt allerlei gewaagde nieuwe spullen inzetten als beloning of straf. HeldenSims worden in dit avonturenpakket een handje geholpen door gevleugelde maatjes als valken en papegaaien. Als Sims iets te ondeugend zijn geweest, kunnen spelers hen allerlei straffen opleggen en bijvoorbeeld vastzetten in de verhoorstoel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.