De sims middeleeuwen
De sims middeleeuwen

De sims middeleeuwen

Vanaf:35,05

De Sims: Medieval bevat een verfrissende nieuwe wereld, innovatieve gameplay en nieuwe onderdelen die nog nooit vertoond zijn binnen de gamereeks. Spelers kunnen voor de allereerste keer helden creëren, op queeste gaan, een koninkrijk opbouwen en besturen en zich HeldenSims wanen. Spelers kunnen ve


EAN
5030946091904
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS MIDDELEEUWEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Sims: Medieval bevat een verfrissende nieuwe wereld, innovatieve gameplay en nieuwe onderdelen die nog nooit vertoond zijn binnen de gamereeks. Spelers kunnen voor de allereerste keer helden creëren, op queeste gaan, een koninkrijk opbouwen en besturen en zich HeldenSims wanen. Spelers kunnen verhalen vertellen als nooit tevoren; vol drama, romantiek, coNFLicten en humor.

De Sims: Medieval biedt spelers de kans om een Middeleeuws koninkrijk op te bouwen. Ze kunnen allerlei personages besturen, van koningen tot koninginnen en van ridders tot tovenaars, smeden en barden. Aan de hand van queesten kunnen allerlei verhalen verteld worden, waarin legendarische zwaarden gesmeed kunnen worden en koninklijke bruiloften georganiseerd kunnen worden. Ook kunnen spelers het koninkrijk tegen een kwade tovenaar beschermen of de fontein van de eeuwige jeugd opsporen. Iedere queeste kan weer anders verlopen, afhankelijk van welke HeldenSim de speler bestuurt.

Het lot van het koninkrijk ligt in handen van de speler. Zullen spelers het koninkrijk intern uitbreiden, of op zoek gaan naar een keizerlijke bestuurswijze, waarbij ze hun macht vergroten door andere streken binnen te vallen? Zullen ze tijdens hun queesten op zoek gaan naar eeuwige roem, of zich richten op een betere gezondheid en welvaart voor het volk? De keuze is aan de speler! Aan het begin van ieder nieuw spel kunnen spelers een nieuwe ambitie voor het koninkrijk kiezen en een nieuwe set verhalen vertellen.

Alles in De Sims: Medieval is vormgegeven om een uitgebreide middeleeuwse wereld te creëren, van de op queesten gebaseerde gameplay tot de middeleeuwse voorwerpen, zoals zwaarden, martelwerktuigen en tronen, maar ook het hartelijke uiterlijk van de personages en de schilderachtige wereld zelf. Spelers kunnen iedere nieuwe held die naar het koninkrijk komt aanpassen, als ze dat willen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun karaktereigenschappen en zwakke plek uitkiezen. De personages zullen dicht bij de speler liggen. Zo worden de personages niet alleen op legendarische queesten gestuurd, maar krijgen ze ook met de daagse beslommeringen te maken. Zieken moeten verzorgd worden, exotische goederen kunnen verhandeld worden en er moeten harnassen gesmeed worden. Van het krijgen van een baby tot deelname aan een koninklijk toernooi; de speler bepaalt helemaal zelf wat er met hun Sims gebeurt.

Het tijdperk van de romantiek en hoffelijkheid is weer terug met De Sims: Medieval!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.