De sims hot date
De sims hot date

De sims hot date

Vanaf:8,42

Met de nieuwe add-on disk The Sims Hot Date Expansion Pack kunnen The Sims nieuwe ervaringen opdoen met dating. Er zullen nieuwe personages, interesses en nieuwe Downtown gebieden met restaurants, winkels en parkjes zijn. Om de sfeer te bepalen bezit het spel 100 nieuwe objecten zoals de Picnic Bask


EAN
5030946028337
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS HOT DATE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met de nieuwe add-on disk The Sims Hot Date Expansion Pack kunnen The Sims nieuwe ervaringen opdoen met dating. Er zullen nieuwe personages, interesses en nieuwe Downtown gebieden met restaurants, winkels en parkjes zijn. Om de sfeer te bepalen bezit het spel 100 nieuwe objecten zoals de Picnic Basket, Cuddle Couch en Love Tub. The Sims is sinds de introductie een groot succes en heeft inmiddels al twee add-on disks, namlijk The Sims Livin' Large en House Party. The Sims geeft gamers de gelegenheid een wonomgeving te creeren waar ze over de personages heersen en invulling geven aan hun dagelijkse leven. The Sims is een van de best verkocht PC spellen van het jaar 2000 en zal dit jaar ook een van de toppers zijn.

N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staat
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.