De sims 3: slaapkamer + badkamer accessoires
De sims 3: slaapkamer + badkamer accessoires

De sims 3: slaapkamer + badkamer accessoires

Vanaf:25,59

De Sims 3: Slaap en Badkamer Accessoires is een accessoirepakket voor Sims 3. Creëer de ultieme luxe levensstijl voor je Sims met heerlijke bedden en baden met De Sims 3: Slaap en Badkamer Accessoires!Thuis is waar je hart is. Of je nu lekker in je bubbelbad wil chillen, midden in je luxe badkamer,


EAN
5030946104918
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS 3: SLAAPKAMER + BADKAMER ACCESSOIRES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Sims 3: Slaap en Badkamer Accessoires is een accessoirepakket voor Sims 3. Creëer de ultieme luxe levensstijl voor je Sims met heerlijke bedden en baden met De Sims 3: Slaap en Badkamer Accessoires!

Thuis is waar je hart is. Of je nu lekker in je bubbelbad wil chillen, midden in je luxe badkamer, of toch liever op je superdeluxe bed ligt, gekleed in een speciaal setje voor je lover, het kan allemaal met De Sims 3: Slaap en Badkamer Accessoires. Alles voor je bad- en slaapkamer komt voorbij in deze uitbreiding.

Natuurlijk vind je grote objecten terug in het pakket, maar er is ook gedacht aan subtielere aanpassingen. Vasen, bloemen en kaarsen voor de romantische dagen, ondertussen kan je je mooiste kleding aandoen om die speciale ander te verleiden.

In De Sims 3 ben je niet alleen de basis over het leven van een geheel gezin, je hebt de controle over een gehele gemeenschap. Je volgt het leven van diverse personen en als een soort dirigent heb je invloed op het dagelijks leven van alle personen in het dorp.

De Sims 3 bevat vele vernieuwingen, zoals een 'open' buurt waar Sims zich vrij in kunnen bewegen, een vernieuwde Sim creëren-functie, en realistische persoonlijkheden. Je kunt in de Sim creëren-functie zeer gedetailleerde Sims maken die er realistisch uitzien. Naast de keuze in lichaamsvorm en lengte van je Sims, kun je elk gedeelte van hun gezicht tot in detail bepalen, een kapsel voor ze kiezen en een huidskleur selecteren.

Een andere nieuwe feature is het Realistic Personality System. Hiermee kun je elk personage vijf karaktereigenschappen meegeven, die het gedrag van je Sims beïnvloeden en de manier waarop ze omgaan met anderen en hun omgeving. Door de brede keuze aan karaktertrekjes die je kunt combineren, zijn er meer dan 700 miljoen verschillende persoonlijkheden beschikbaar in De Sims 3.

Tot slot is ook de bouwmode van De Sims 2 op de schop gegaan. Je kunt nu in De Sims 3 alles, van vloeren, bloemen, kleren tot aan de gordijnen, zelf aanpassen. De game belooft je meer flexibiliteit en opties te geven om je droomhuis te bouwen, en je huis in te richten als een paleis. Leef het leven van een filmster, een oude roddeltante of de grootste flirt uit het dorp!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.