De sims 3: buitenleven accessoires
De sims 3: buitenleven accessoires

De sims 3: buitenleven accessoires

Vanaf:29,98

Iedere Sim weet dat voor een goed tuinfeest drie ingrediënten vereist zijn: voedsel, plezier en een barbecue. Met nog eenpaar bubbelbaden erbij, wordt het helemaal een knaller. Vandaag is aangekondigd dat het accessoirespakket De Sims 3 Buitenleven* vanaf februari 2011 beschikbaar zal zijn. Het is


EAN
5030946092659
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS 3: BUITENLEVEN ACCESSOIRES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Iedere Sim weet dat voor een goed tuinfeest drie ingrediënten vereist zijn: voedsel, plezier en een barbecue. Met nog eenpaar bubbelbaden erbij, wordt het helemaal een knaller. Vandaag is aangekondigd dat het accessoirespakket De Sims 3 Buitenleven* vanaf februari 2011 beschikbaar zal zijn. Het is speciaal ontworpen zodat jouw Sims tuinfeesten kunnen geven, buiten kunnen spelen en lange nachten in het bubbelbad door kunnen brengen.

Geef je Sims alles wat ze nodig hebben om het buiten gezellig te maken, met het accessoirespakket De Sims 3 Buitenleven!De nieuwe voorwerpen bestaan uit bubbelbaden, buitenkeukens met ingebouwde kookplaten, vuurkolven en meer! Kies uit twee nieuwe decoratiestijlen. Houdt je Sim van smeedijzer? Schaf dan de nieuwe spullen uit de 'Tuinterras'-collectie aan. Als je Sim meer van knusse gezelligheid houdt, moet je de 'Zonsondergang op de Veranda'-collectie maar eens bekijken. Kleed je Sims aan met nieuwe kleding en zorg dat ze er tijdens een tuinfeest of romantisch avondje onder de sterren op hun best uitzien.

Het accessoirespakketDe Sims 3 Buitenleven is alles wat je Sims nodig hebben om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten. Zet die kraan met warm water maar open en spring in het bubbelbad!

Je Sims kunnen voor de allereerste keer de mooiste spullen voor buiten in huis halen. Of ze nou de veranda willen opleuken, in de stemming willen komen met een nieuw bubbelbad of het ultieme tuinfeest willen geven; je Sims kunnen zich helemaal uitleven met de nieuwste spullen voor buiten. Geef je Sims alles wat ze nodig hebben om het buiten gezellig te maken, met De Sims 3 Buitenleven!

Kenmerken:  • Maak een mooi buitenzitje voor je Sims, compleet met mooie meubels elektronica voor buiten en gezellige vuurkolven en openhaarden.

  • Geef je Sims verschillende uniek vormgegeven bubbelbaden, waar ze met vrienden in kunnen ontspannen, of romantisch kunnen badderen met een liefje.

  • Maak je zomeravonden extra heet met een nieuwe barbecue die je op het aanrecht kunt plaatsen, waardoor hij ideaal is voor keukens in de buitenlucht.

  • Kies uit twee nieuwe stijlen. De collectie 'Tuinterras' bevat elegante smeedijzeren meubels, terwijl je met 'Zonsondergang op de Veranda' dat warme buitengevoel kunt creëren.

  • Kleed je Sims stijlvol en comfortabel aan, zodat ze hun dagen heerlijk in de zon of onder de sterrenhemel door kunnen brengen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.