De sims 3 - wereldbundel
De sims 3 - wereldbundel

De sims 3 - wereldbundel

Vanaf:39,99

Inclusief Chocoladefontein DLC!Je stukjes fruit aan een stokje zullen nooit meer hetzelfde zijn nadat je ze in de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein hebt gedoopt. De Chocoval Chocoladefontein, met vijf fluweelzachte smaken!De Sims 3 - Wereldbundel:Reis af naar nieuwe werelden en ontmoet nieuwe S


EAN
5030946112173
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS 3 - WERELDBUNDEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Inclusief Chocoladefontein DLC!
Je stukjes fruit aan een stokje zullen nooit meer hetzelfde zijn nadat je ze in de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein hebt gedoopt. De Chocoval Chocoladefontein, met vijf fluweelzachte smaken!

De Sims 3 - Wereldbundel:
Reis af naar nieuwe werelden en ontmoet nieuwe Sims op je verkenningstocht door de wonderen in De Sims 3 Wereldbundel. Hidden Springs oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op beroemdheden en rijken die er ontspanning zoeken en aan de sleur willen ontsnappen. Ze kunnen geen weerstand bieden aan de verhalen over de schijnbaar magische krachten in de omringende bossen en waterplassen. Is er echt sprake van magie? In Monte Vista ontdek je een charmant landschap waar het geld vanaf druipt, waarin villa's met prachtig uitzicht over de zacht glooiende heuvels liggen verspreid. Verken beroemde musea, maak wandelingen over de piazza en leer koken met een authentieke houtgestookte oven. Doen jouw Sims genoeg inspiratie op om hun culinaire vuurtjes aan te wakkeren?

Inhoud De Sims 3 - Wereldbundel:
De Sims™ 3 Hidden Springs
De raadselachtige magische kenmerken van Hidden Springs spreken jong en oud tot de verbeelding. Vinden jouw Sims de Jeugdigheidsfontein om eeuwig jong te kunnen blijven?

Gloednieuwe Sims en verhalen:
Een exclusief oord voor rijke en beroemde Sims? Of een mysterieuze wereld met geneeskrachtige krachten? Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, want de Sims uit Hidden Springs hebben allemaal verhalen die niet van deze wereld lijken te zijn.

De Houtgestookte Oven
Breid de culinaire wereld van je Sims uit met nieuwe recepten! Maak verschillende soorten brood, calzones, lasagnes en pizza's!

Een bekende familie uit De Sims 2
Maak kennis met de familie Hartverloren uit Veronaville! Voordat de ijselijke vete begon met de familie van der Smacht, leidden de Hartverlorens een ontspannen en vredig bestaan in Monte Vista.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.