Dcs : p51d mustang
Dcs : p51d mustang

Dcs : p51d mustang

Vanaf:12,00

De DCS: P-51D Mustang biedt zowel zeer gedetailleerde simulatie en een makkelijk te spelen ""spel""-modus opties voor zowel hardcore en casual gamers. In de simulatie modus, is dit de meest authentieke simulatie van de P-51D Mustang die ooit is gemaakt voor de PC. Geniet van zowel de sensatie van he


EAN
5060103590223
Merk
Fighter
Model
DCS : P51D MUSTANG

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De DCS: P-51D Mustang biedt zowel zeer gedetailleerde simulatie en een makkelijk te spelen ""spel""-modus opties voor zowel hardcore en casual gamers. In de simulatie modus, is dit de meest authentieke simulatie van de P-51D Mustang die ooit is gemaakt voor de PC. Geniet van zowel de sensatie van het vliegen van deze legendarische warbird en de exploitatie van de verschillende wapens tegen een verscheidenheid van de grond en lucht doelen.

Een interactief trainingssysteem plaatst je in de cockpit met een instructeur die je stap-voor-stap trainings instructies geeft.

Met een krachtig en toch eenvoudig te gebruiken missie editor maakt het mogelijk om je eigen missies te maken.En met de one-click Mission Generator kan je in enkele secondes gevechten opzetten zo groot of klein als je zelf wil.

Vlieg online met ingebouwde server browser met ondersteuning voor maximaal 32 spelers in zowel de head-to-head en coöperatieve gameplay. Vlieg online met andere DCS vliegtuigen, zoals de Black Shark en de A-10C Warthog.

Belangrijkste kenmerken van de DCS: P-51D Mustang:  • Zeer gedetailleerde zes graden-van-vrijheid cockpit.

  • Interactie van de cockpit controles met je muis.

  • Ongeëvenaarde techniek die je in staat stelt om echt te voelen hoe het is om te vliegen met deze legende.

  • Ontwikkeld en getest door de huidige Mustang piloten.

  • Gedetailleerde modellering van de P-51D Mustang instrumenten, wapens, motor, radio's, brandstof, elektrische en hydraulische systemen.

  • Neem deel aan een Challenge Campagne om je vlieg en combat skills te testen.

  • Duitse vliegtuigen uit de 2e wereldoorlog komen beschikbaar in de toekomst.

  • Ondersteunt TrackIR, Matrox TripleHead2Go voor meerdere schermen, D-Box motion-platform.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.