Darkness within 2: the dark lineage
Darkness within 2: the dark lineage

Darkness within 2: the dark lineage

Vanaf:13,00

Darkness Within is een serie adventure games die zijn geïnspireerd door de bekende Engelse horror schrijver H.P. Lovecraft.In "The Dark Lineage", het tweede en tevens laatste deel in de Darkness Within serie, kruipen spelers wederom in de huid van politie detective Howard Loreid, die leed onder de


EAN
8718144470406
Merk
Iceberg interactive
Model
DARKNESS WITHIN 2: THE DARK LINEAGE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Darkness Within is een serie adventure games die zijn geïnspireerd door de bekende Engelse horror schrijver H.P. Lovecraft.

In "The Dark Lineage", het tweede en tevens laatste deel in de Darkness Within serie, kruipen spelers wederom in de huid van politie detective Howard Loreid, die leed onder de paranormale gebeurtenissen die zich op hem leken te focussen in het eerste deel, "In Pursuit of Loath Nolder". Nu ontdekt Howard dat zijn eigen verschrikkelijke verleden op de een of andere wijze is verbonden met de waanzin die hem dreigt op te slokken.

The Dark Lineage zal je meenemen naar plaatsen waar de dingen uit het verleden nog steeds rondwaren, en alle herinneringen die allang vergeten zouden moeten zijn nog steeds aanwezig zijn. Inclusief een depressief dorp genaamd Arkhamend, een Victoriaans landhuis dat afschuwelijke geheimen herbergt, een vervallen gebouw in beruchte met sneeuw overdekte heuvels, en donkere ondergrondse gebouwen en tunnels.

The Dark Lineage is een stuk enger dan zijn voorganger dus bereid je voor op de indalende duisternis, deze keer zal het ultiem zijn.

KenmerkenEen nieuwe en meer geavanceerde game engine. Met deze nieuwe en meer geavanceerde versie van de Darkness Within game engine zul je overal kunnen gaan waar je wilt. Verlicht je pad voor je met real time schaduwen en maak gebruik van de NVIDIA PhysX engine in de game om objecten op te tillen, te duwen of te verplaatsen
Ingebouwd Hint Systeem met 3 moeilijkheidsnivo's. Spelers kunnen kiezen om te spelen op Standaard, Detective, of Senior Detective nivo.
Dynamische Puzzels en Features. Traditionele adventure game puzzels worden gecombineerd met ontcijferende dromen en de mogelijkheid tot het onderstrepen van alinea's in documenten die in de game worden aangetroffen, om zo kritieke aanwijzingen te verkrijgen.
Verbeterde Gameplay Ervaring. De 3D game engine voorziet in special effects, dynamisch licht en schaduwen en verbluffende visuele staaltjes vanuit een First person perspectief.
Creepy Sfeertje. Een uitdagende belevenis wordt gecreëerd door een fascinerend Lovecraft verhaal, beangstigende real-time cut scenes en een angstaanjagende soundtrack. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.